PICK OF THE DAY: UDSALGSFAVORIT

BIG COAT SMALL GIRL

23 1

Jakke: H&M, Halstørklæde: ACNE, Støvler: Selected Femme, Bukser: Bilka.

Åh, nu er vinteren rigtig kommet og selvom at jeg havde klædt mig flot på til outfit-billeder, så turde jeg altså ikke tage jakken af, da det kom til stykket. Det gør nu heller ikke så meget, for det er måske sidste gang i lang tid, at I kommer til at se denne jakke, da den simpelthen ikke er varm nok, selvom at jeg knuselsker den.

Glæder I jer til imorgen? Jeg håber muligvis på et outfitbillede til jer af min nytårsaften. Ellers kan I følge med på Instagram (@simone__jensen), hvor jeg sikkert poster stemningsbilleder fra det meste af dagen.

//Simone.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PICK OF THE DAY: UDSALGSFAVORIT