SECONDHAND SIMPLICITY

AT VÆRE GRIM I EN VERDEN AF SKØNHED

4

For tiden føler jeg mig utroligt ked af mit og bloggens udseende. Mine billeder er ikke flotte for mig kamera er rigtig dårligt, men jeg har ikke penge til et nyt og når jeg så endelig får mig taget sammen til at tage outfitbilleder, føler jeg altid, at jeg ser utrolig grim ud og at billederne ligner amatørarbejde. Skønhed findes overalt i den verden som jeg elsker – tumblr, instagram, blogs, men jeg føler virkelig at jeg er en outsider, som slet ikke kan følge med. Det jeg vil gøre fra nu af er at sætte mig ned og virkelig gøre mig umage med billeder og indlæg, men det er svært med dårligt lys og kamera. Det bedste ville være, hvis jeg bare lærte at acceptere mig selv og TOMGANG, som det er. Men det lægger bare naturligt til mig, at sammenligne mig selv med alt og alle. Pyh, triste tanker på bloggen for tiden.

//Simone.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SECONDHAND SIMPLICITY