DREAM OUTFIT

SECONDHAND SIMPLICITY

1

 

Jeans: Vero Moda, Støvler: Vagabond, Rullekrave: Genbrug, Hårbøjle: Silverqueen.

Lidt halvdårlig kvalitet, men hvad kan man forvente af en ret gammel Iphone? Jeg passer hunde ved mine svigerforældre i disse dage, men jeg ville simpelthen ikke droppe outfitbilleder bare på grund af dette. Så selvom at jeg havde glemt mit kamera, så fik jeg da skudt lidt billeder.

Rullekravesweatern er et virkelig godt fund fra den anden dag til 30,-. Jeg elsker at den er lidt cropped og at kraven er tyk. Den har bare den perfekte pasform, så den skal helt sikkert med til modeugen.

//Simone.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DREAM OUTFIT