AT VÆRE ENEBOER I ET SERIØST FORHOLD

UGENS STIL-INSPIRATION: SILLE SØRENSEN, SILLEWHO

3

done - Kopi (2)

done - Kopi (3) done - Kopi (4) done - Kopi (5)

1

done HAIR

 

Sille ‘Sillewho’ Sørensen bor sammen med hendes kæreste i Næstved og læser journalistik på RUC. Hun ejer bloggen Sillewho, hvor hun blogger om mode, livsstil og hjælper os læsere med alt fra stilkriser, kæresteproblemer og psykiske lidelser. Sille var så sød, at sige ja til at være hovedpersonen i Ugens Stil-inspiration, så derfor har hun også svaret på et par spørgsmål. 

1. Hvordan vil du beskrive din stil? Klassisk, skandinavisk og minimalistisk. Men med et twist af noget skørt. 2. Hvad er god og sikker stil for dig? Det du kan lide at gå i. Gode og lækre basic items er en sikker vinder. 3. Hvad har gjort dig stilsikker og hjulpet dig med at finde din egen stil? Tid, fiaskoer og inspirationskilder. 4. Hvad er dit yndlings-item og hvorfor? Jeg har tre: mine Céline zz top, min Proenza Schouler fringe og mine Topshop støvler. Alle items, der kan dresse et outfit op. 5. Har du gode råd til andre, som er ved at skabe deres drømmegarderobe? Invester kun i ting du VIRKELIG ønsker dig. Også selvom det tager længere tid at finde/spare op til. 6. Hvad er dit motto, når det kommer til stil og mode? Find ud af hvad der passer DIG – ikke alle andre.

Alle billeder er Silles og de kan findes på hendes blog www.sillewho.dk

//Simone.

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT VÆRE ENEBOER I ET SERIØST FORHOLD